❤️Купувам производи од Р. Македонија ❤️

image

ЗДРАВСТВЕНИТЕ ВЛАСТИ НА БРИТАНИЈА ПРИЗНАА ДЕКА PCR ТЕСТОТ НЕ МОЖЕ ДА ДЕТЕКТИРА ИНФЕКЦИЈА!

Страна 6 од пдф документот, веднаш горе.

https://assets.publishing.serv....ice.gov.uk/governmen

image

About

Група за искажување на една поинаква вистина, ставови, мислења. Група за луѓе кои умеат да расудуваат со својот мозок и не се плашат да го кажат своето мислење.