РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:
ПЛАТФОРМА ЗА КОАЛИЦИРАЊЕ НА ПРВИОТ НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛО МАРКОВСКИ
УЧЕСНИЦИ:
ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија
ВЕЛО МАРКОВСКИ – Независен кандидат за Претседател на Република Македонија.
На јутуб каналот на Родина Македонија
https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

image