Добредојдовте во Колектив!

Колектив е отворена друштвена мрежа за подобар социјален живот, развој на бизниси, размена на идеи, служи за сите, бесплатен е и ќе биде секогаш, како културно поле за натпревар.

Колектив гради технологии и услуги кои им овозможуваат на луѓето да се поврзат едни со други, да градат заедници и да развиваат бизниси. Овие Услови ја регулираат вашата употреба на Колектив  и други производи, карактеристики, апликации, услуги, технологии и софтвер што ги нудиме (Производи или производи на Коолектив), освен онаму каде што изрично изјавуваме дека важат посебни термини (а не овие). Овие производи ви ги доставува colective.net

Ние не ви наплатуваме да користите Колектив или други производи и услуги опфатени со овие Услови. Наместо тоа, бизнисите и организациите ни плаќаат за да ви покажеме реклами за нивните производи и услуги. Користејќи ги нашите производи, вие се согласувате дека можеме да ви покажеме реклами за кои мислиме дека ќе бидат релевантни за вас и вашите интереси. Ние ги користиме вашите лични податоци за да помогнеме да утврдите кои реклами да ви ги покажат.

Ние не ги продаваме вашите лични податоци на огласувачите и не споделуваме информации кои директно ве идентификуваат (како што се вашето име, адреса на е-пошта или други информации за контакт) со рекламни, освен ако не ни дадете одредена дозвола. Наместо тоа, огласувачите можат да ни кажат работи како вид публика што сакаат да ги видат нивните реклами, а тие реклами им ги покажуваме на луѓето кои можеби се заинтересирани. На огласувачите им доставуваме извештаи за перформансите на нивните реклами кои им помагаат да разберат како луѓето комуницираат со нивната содржина. 

Нашата политика за податоци објаснува како ги собираме и користиме вашите лични податоци за да одредиме некои од рекламите што ги гледате и да ги обезбедиме сите други услуги опишани подолу. Исто така, можете да одите во вашите поставки во секое време за да ги разгледате изборот за приватност што ги имате за тоа како ги користиме вашите податоци.