Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Сивков: „Валканата бомба“ е поопасна од класичната нуклеарна! | #нуклеарна бомба

Сивков: „Валканата бомба“ е поопасна од класичната нуклеарна!

Сивков: „Валканата бомба“ е поопасна од класичната нуклеарна!

Воениот експерт Константин Сивков објасни за URA.ru што би се случило доколку Украина употреби „валкана нуклеарна бомба“.
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Отворен конфликт меѓу Бајден и Кисинџер, за Путин и Украина! | #русија

Отворен конфликт меѓу Бајден и Кисинџер, за Путин и Украина!

Отворен конфликт меѓу Бајден и Кисинџер, за Путин и Украина!

Американските ветерани - американскиот претседател Џо Бајден и поранешниот државен секретар Хенри Кисинџер - се подготвени да влезат во отворен конфликт.

INFOMAX

Македонија набавува систем за противвоздушна одбрана! – iNFOMAX
infomax.mk

Македонија набавува систем за противвоздушна одбрана! – iNFOMAX

Информации без цензура.
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Искршена таблата на бугарскиот фашистички клуб „Цар Борис III“ во Охрид | #bugari

Искршена таблата на бугарскиот фашистички клуб „Цар Борис III“ во Охрид

Искршена таблата на бугарскиот фашистички клуб „Цар Борис III“ во Охрид

Таблата со името на Цар Борис Трети поставена во истоимениот бугарски фашистички клуб во Охрид во петокот, денеска е искршена од засега непознати сторители
Александар Стефаноски changed his profile picture
2 yrs

image

image

https://colective.net

image