Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

FTX

Веднаш после изборите во САД на 8 ноември, се случи колапс на криптоменувачницата FTX која веќе поднесе и барање за банкротирање.
Од сликите ќе видите дека Украина одобри користење на криптовалути набргу откако започна „војната“. Шпекулациите се дека голем дел од парите кои демократите ги испраќаа во Украина, потоа преку FTX се враќани во САД и со нив се финансирани демократската партија и изборите.
Од друга страна, оние кои мислат дека го контролираат светот и сакаат тоа да го прават уште понепосредно, овој колапс на критпо менувачницата ќе го искористат моментот за да воведат регулација и во овој домен.

image

FTX
Веднаш после изборите во САД на 8 ноември, се случи колапс на криптоменувачницата FTX која веќе поднесе и барање за банкротирање.
Од сликите ќе видите дека Украина одобри користење на криптовалути набргу откако започна „војната“. Шпекулациите се дека голем дел од парите кои демократите ги испраќаа во Украина, потоа преку FTX се враќани во САД и со нив се финансирани демократската партија и изборите.
Од друга страна, оние кои мислат дека го контролираат светот и сакаат тоа да го прават уште понепосредно, овој колапс на крипто менувачницата ќе го искористат моментот за да воведат регулација и во овој домен.

imageimage
+6
Svetlana Davkovska changed her profile picture
2 yrs

image
Гордана Gordana Гоџо Godjo changed her profile cover
2 yrs

image
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

КОЈ ЈА ЛИКВИДИРА СЛОБОДАТА НА ГОВОР ВО 21 ВЕК !? | #Родина Македонија

КОЈ ЈА ЛИКВИДИРА СЛОБОДАТА НА ГОВОР ВО 21 ВЕК !?

КОЈ ЈА ЛИКВИДИРА СЛОБОДАТА НА ГОВОР ВО 21 ВЕК !?

КОЈ ЈА ЛИКВИДИРА СЛОБОДАТА НА ГОВОР ВО 21 ВЕК !?
РОДИНА МАКЕДОНИЈА
Гордана Gordana Гоџо Godjo changed her profile picture
2 yrs

image
Зоран Јованчев changed his profile picture
2 yrs

image
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Балтичките држави се подготвуваат за војна со Русија! | #војна украина русија

Балтичките држави се подготвуваат за војна со Русија!

Балтичките држави се подготвуваат за војна со Русија!

Нема ни најмало сомневање дека нашите проблеми нема да ги реши самата Украина.

image
Dimitar Manevski changed his profile picture
2 yrs

image