Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ 01.12.2023

Zoko Dvor

image

image
Zoran Stefanoski added new photos to sonce
27 w

image
27 w - Translate

Sonce

Александар Стефаноски создаде нов натпис
27 w - Translate

ВОЈНА НА ИЗМОРУВАЊЕ | #украина #војнанаизморување

ВОЈНА НА ИЗМОРУВАЊЕ

ВОЈНА НА ИЗМОРУВАЊЕ

Војна на изморување ...

Родина една и единствена!

Александар Стефаноски создаде нов натпис
27 w - Translate

Западот и Украина | #западотзаукраина

Западот и Украина

Западот и Украина

Испорака за Украина

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:
ПЛАТФОРМА ЗА КОАЛИЦИРАЊЕ НА ПРВИОТ НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛО МАРКОВСКИ
УЧЕСНИЦИ:
ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија
ВЕЛО МАРКОВСКИ – Независен кандидат за Претседател на Република Македонија.
На јутуб каналот на Родина Македонија
https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

image