Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

Александар Стефаноски создаде нов натпис
1 y - Translate

Германското воздухопловство се префрла на американскиот F-35! | ##ukraina

Германското воздухопловство се префрла на американскиот F-35!

Германското воздухопловство се префрла на американскиот F-35!

На германската безбедносна конференција во Берлин, канцеларот Олаф Шолц ги објави плановите за потпишување договор со Вашингтон за купување на петтата генер

1 y - Youtube

ЧУВАЈ СЕ ОД ОНОЈ КОЈ ТИ ПРЕНЕСУВА ТУЃ ГОВОР, ТОЈ И НА ДРУГ ЌЕ ГО ПРЕНЕСЕ ТВОЈОТ

image

ГОСПОДЕ, ШТО СЕ СЛУЧИ СО НАС?

Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

„Честит ден на албанската писменост” | #Родина

„Честит ден на албанската писменост”

„Честит ден на албанската писменост”

КОЛУМНА: TOMЧЕ ШИРКОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло! | #СевернаКореа

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло!

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло!

Севернокорејската војска денеска успешно лансираше ракета за која се верува дека е Hvason-17.