Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

Многу добра книшка https://opm.org.mk/wp-content/....uploads/2010/12/prav

prava_pacienti_mk.pdf

Г20 - ДИГИТАЛЕН ПАРИЧНИК
https://futv.media/%D0%B0%D1%8....0%D1%85%D0%B8%D0%B2%

image
Sinela Nakov changed her profile picture
2 yrs

image
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

АПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА! | #Родина

АПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА!

АПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА!

АПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА!

image
Елизабета Александар changed her profile picture
2 yrs

image
Ivo Petushev changed his profile picture
2 yrs

image
Ivo Petushev changed his profile cover
2 yrs

image

ФОЛС ФЛЕГ

Вчера бевме сведоци на уште еден обид за провокација од страна на Украина (НАТО), односно обид за сценирање на трета светска војна .

Висок американски функционер исто објави дека гранатата која убила двајца Полјаци најверојатно е руска. Полјаците веднаш свикаа состанок за безбедност каде требаше да се дискутира и оној член од договорот со НАТО каде ако една држава е нападната, се смета дека се нападнати сите НАТО членки, па сите се вклучуваат во одбрана.

Овој пат вистината излезе навистина многу БРГУ. Да не заборавиме, за да не доведат до Големиот Рисет потребно им е да не гледаме и слушаме ништо, да има ВОЈНА!

image