Discover posts

Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations

Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло! | #СевернаКореа

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло!

Северна Кореја тестира ракета способна да погоди која било цел, на американско тло!

Севернокорејската војска денеска успешно лансираше ракета за која се верува дека е Hvason-17.
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Украина гранатираше магацин со радиоактивен отпад! - официјално | #Украина

Украина гранатираше магацин со радиоактивен отпад! - официјално

Украина гранатираше магацин со радиоактивен отпад! - официјално

Нуклеарната централа Запорожје беше силно мета два дена по ред.
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

Украина го зголеми извозот на електрична енергија за 2,5 пати, додека во земјата продолжуваат рестрикциите | #Украина

Украина го зголеми извозот на електрична енергија за 2,5 пати, додека во земјата продолжуваат рестрикциите

Украина го зголеми извозот на електрична енергија за 2,5 пати, додека во земјата продолжуваат рестрикциите

Во тек е 270-тиот ден од руската специјална воена операција во Украина. Украинската армија истрела 12 проектили во близина на нуклеарната централа Запорожје. Пр

20 ноември - Светски ден на детето Според ОН, 20% од децата живеат во сиромаштија. На секои 5 минути, 1 дете умира од насилство ширум светот. Над 50 милиони деца ќе умрат пред да наполнат 5 години во следните 10 години. Најстрашни за децата се земјите од Африка и Латинска Америка.

image
Александар Стефаноски создаде нов натпис
2 yrs - Translate

ЈАВНА ДЕБАТНА ТРИБИНА на тема: „Ефектот на дестилирана вода (Aqua purificata) и Родина Македонија” | #Родина

ЈАВНА ДЕБАТНА ТРИБИНА на тема: „Ефектот на дестилирана вода (Aqua purificata) и Родина Македонија”

ЈАВНА ДЕБАТНА ТРИБИНА на тема: „Ефектот на дестилирана вода (Aqua purificata) и Родина Македонија”

ЈАВНА ДЕБАТНА ТРИБИНА на тема: „Ефектот на дестилирана вода (Aqua purificata) и Родина Македонија”
КОЛУМНА: TOMЧЕ ШИРКОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДО

Да сфатиме што значи родовиот идентитет и за што се можат да не казнуваат.
Grčka nogometna legenda Vassilis Tsiartas osuđen je na 10 mjeseci uvjetne kazne nakon što je progovorio protiv operacije promjene spola kod djece.. U objavi je nogometna zvijezda napisala kako želi da se "prve promjene spola naprave na djeci onih koji su glasali za ovaj sramotni zakon. Da vidimo koliko su ponosni kada im djeca paradiraju ulicama. P.S. Legalizirajte pedofile i završite zločine". https://nationalfile.com/greek....-soccer-star-vassili

image

ИСТРАГИ ВО САД
Една од истрагите кои Републиканците ги поведоа во Конгресот. За Џо Бајден. Има што да се прочита.

https://republicans-oversight.....house.gov/wp-content

image

СОСТОЈБА НА КОНТРОЛА

СОЦИЈАЛНА КАРТА - ОПШТИНА ЦЕНТАР

socijalna-karta-centar-web(1).pdf